ESPAI BRUT C/ Sardenya 248, Barcelona

Horari: De dilluns a divendres de 16 a 20:30h i dissabtes de 10h a 14h i de 16h a 20:30h

espaibrut@gmail.com // telf. 931 447 360

CURSOS PERMANENTS

Aquests cursos es fan al llarg de l'any, per tal de poder oferir una formació continuada i un seguiment personalitzat. Són cursos adaptats a les necessitats i als interessos individuals.

El taller planteja uns dies encarats a unes temàtiques concretes. L'interessat/da pot venir l'estona que prefereixi, dins la franja horària estipulada, els dies que ell/a vulgui.

 

Com funciona?

Cada dilluns, dimarts i dijous el taller estarà obert per un màxim de 7 alumnes, entre les 16 i les 20h. Per tal de facilitar la gestió s'haurà d'avisar com a mínim amb dos dies d'antelació (no cal venir les 4 hores, però no s'acceptaràn franjes inferiors a una hora).

No cal tenir coneixements prèvis. Si l'alumne no ha fet mai dibuix començarà per les tècniques més senzilles i s'anirà avançant en funció del ritme de l'alumne.

Les classes són completament individualitzades.

A cada sessió l'alumne pactarà amb el professor el material que haurà de portar.

 

Què inclou?
- Tutorització i assessorament, explicació de les diferents tècniques i ajuda en el desenvolupament dels projectes personals.

 

No inclou material.

 

 

Preu: 13€/hora (a pagar en efectiu després de cada classe)

Tots els dimecres

Docent: Rat Mas
Horari:  de 16h a 20:30h

Número máx. d'alumnes : 7
Preu: 13€ l'hora

INTRODUCCIÓ A LA IL·LUSTRACIÓ

 

Aquest es un taller dirigit a persones que vulguin iniciar-se en el món de la il·lustració. És un espai per experimentar i fer aflorar la creativitat. Es faran projectes individuals enfocats a les necessitats i al llenguatge de cadascú a través de diferents tècniques. El taller està programat per a què tothom pugui avançar al seu ritme, desenvolupar confiança amb el dibuix i passar-ho bé generant imatges com a mitjà d’expressió.

Tots els dijous

Docent: Anna-Lina Mattar
Horari:  de 16h a 20:30h

Número máx. d'alumnes : 7
Preu: 13€ l'hora

Tots els divendres

Docent: Ina Hristova
Horari:  de 16h a 20:30h

Número máx. d'alumnes : 7
Preu: 13€ l'hora

APRÉN A ESTAMPAR AL TEU RITME

 

Aquest taller obert et permetrà aprendre tècniques de gravat i estampació, tant tradicionals (puntaseca sobre coure, aiguafort i auguatinta sobre zenc, linogravat) com experimentals (puntaseca sobre tetrabric, acetat i altres materials, tampografia amb softcut, goma milán i altres).

Què inclou?
- Tutorització i assessorament, explicació de les diferents tecniques i ajuda en el desenvolupament dels projectes personals.

- Utilització de les eines i la maquinària

- Material: bucaram, paper secant, àcids


Què no inclou?
- Paper per fer el tiratge. Pots comprar paper de gravat a Barna paper

 www.barna-art.com/papeles

- Planxes de Zinc/Coure, softcut, linoleum,... (qualsevol altre material que es faci servir com a matriu). Tintes. A Barcelona pots comprar aquest material a: Vostok Printing Shop www.vostokshop.eu
Barna art www.barna-art.com/

Casa Piera www.casapiera.com (entre d'altres). 

O per internet a Tot en Art www.totenart.com.

Abans de comprar, posa't en contacte amb nosaltres i t'assessorarem en tot el que calgui.

 

TALLER D'IL·LUSTRACIÓ

 

Aquest taller obert és un espai per experimentar i imaginar. Està dirigit a persones que desitgin explorar el món de la il·lustració; i també vulguin aprendre i aprofundir en diverses tècniques de dibuix i pintura com a mitjà d'expressió narrativa.

Crearem projectes personals il·lustrats. Enfocarem tot el procés creatiu des de generar idees fins a la digitalització de l'obra per a diferents finalitats - impreses i digitals-.

Es treballaran tècniques com:

aquarel·la

acríl·lic

gouache

collage

dibuix a llàpis

tinta xinesa

anilines i tintes a color

carbonet

digital